FLY is een boutiquewinkel gevuld met persoonlijk verzamelde vintage stukken, allemaal met hand en hart gekozen door eigenaresse Angie.

Maar naast unieke vintage pieces, bied de winkel ook nieuwe, tijdloze & duurzaam gemaakte kleding welke evengoed zorgvuldig is geselecteerd met een geest en hart die het beste wil voor alle deelnemers; de creatieve bedenkers van deze collecties, de handige uitvoerders die de collectie daadwerking tot productie brengen, de tussenstappen zoals een agency en contentcreators in de verbinende rol, en natuurlijk de aardbol die (zo min mogelijk) belast wordt in deze processen, maar ook de mensen die de collecties van a naar b verzorgen (denk aan het verschepen, en de postbezorgers in eigen land) en last but not least, jullie: de eindklant.

Daarnaast voelt het eigenlijk wel een beetje als een missie om andere vrouwen liefdevol te helpen herinneren om van hunzelf te houden. Om jou eraan te herinneren je innerlijke wereld te omarmen, te accepteren en vanuit die veilige plek jezelf uit te drukken. Jezelf beschouwend als het meest waardevolle kunstwerk to start with! Ik wil je inspireren om kleding op een bewuste en creatieve manier te gebruiken. Als een speels verlengstuk voor jezelf om jouw innerlijke- en externe wereld op een meest levendige en authentieke manier te verenigen en uit te drukken.

Wij werken aan SDGs:

Puzzelstuk: “toekomst” (3/6)